söndag 15 februari 2009

Valentine? VINCENT Valentine?

Nä, så var det dags igen...
Alla hjärtans dag, dagen då alla frånskilda, ensamma singlar i världen ska lida för att de inte är välsignade med en partner.

En dag försenad med detta missnöjda inlägg, men hallå, rautern var till Herr Doktor, så det är lugnt att skriva en dag i efterskott!

Jag har aldrig varit glad på Alla hjärtans dag! Det har aldrig hänt något som lyft upp min dag. Jag har aldrig i hela mitt liv fått en enda ros! Nej, och dessutom så tycker Yohan att alla högtider är påhittade av bolag för att tjäna pengar. Så han uppmärksammar inte ens julen. Så vafan...

Dessutom gjorde han slut fem dagar efter Alla hjärtans dag förra året. Det börjar närma sig en sådan där årsdag som man måste fira.

["Fira"]

Men självklart, är man populär och omtyckt och blir uppvaktad på Valentines Day så är det ju klart att man uppskattar den dagen varje år. För vem vill inte få en ros av en "beundrare"?

Men de som ser på från sidan då? De människor som står i skuggan av skratt och kärlek och ser den där borta, men når den inte? De som inte får någon ros, som inte får något kort, som inte får ett brev av en okänd poet... Vem ska ta hand om dem?

Nej, fy, bojkotta Valentines Day! Ja, det är klart att man kan fira med vänner istället, men alla vet att det kan man göra så ofta iaf. Men Valentines Day utnyttjas för att få skicka ett gulligt meddelande till en person man är förtjust i.

BOJKOTTA VALENTINES DAY FÖR ALLA UTFRYSTA MÄNNISKORS SKULL!!!

Nej, det enda bra med Valentines Day är Vincent Valentine. Något bra det ordet fört med sig!


2 kommentarer: